• Theologos

  • Theologos

  • Theologos

  • Theologos

  • Theologos

  • Theologos

Theologos

Theologos ligger på nordøstkysten af Rhodos, ca. 20 km vest for hovedstaden Rhodos by. Byen består af en lille ferieby helt ude ved kysten, og den oprindelige landsby en kilometer inde i landet. Landsbyen har små hyggelige stræder, og kirken Agios Spiridonas er også et besøg værd.

Feriebyen ved kysten er lille og stille. Der ligger nogle få hoteller, hvoraf de største er Framissima Doreta Beach og Alex Beach. Der ligger også et par supermarkeder, og enkelte turistbutikker og restauranter.

Theologos strand

Stranden i Theologos
Theologos har en flot lang strand, der er dækket af sand og småsten. I vandkanten er der dog kun sten.

Vandet har flotte lyseblå og turkise nuancer. Den næsten konstante vind giver ofte bølger, men gør samtidig Theologos til et paradis for kitesurfere og windsurfere. Har man ikke udstyret med, så kan det lejes på stranden.

Flere steder på stranden udlejes der solsenge og parasoller, ligesom der også er brusere og nogle få toiletter.

Restauranter og natteliv
Udover hotellernes restauranter er der nogle få restauranter ved den gennemgående vej. Med undtagelse af hotellernes egen aftenunderholdning er nattelivet helt stille i Theologos.

Theologos kitesurfing

Aktiviteter og seværdigheder
Den rå og forholdsvis uspolerede natur omkring Theologos er en seværdighed i sig selv, og ellers er det oplagt med en god gåtur til den gamle del af Theologos.

Der går bus ind til Rhodos by, hvis lysten til en shoppingtur skulle melde sig. Rhodos by har også en meget interessant gammel bydel.

Theologos kort