Kolymbia

Kolymbia

Kolymbia ligger smukt i Afandoubugten, ca. fire kilometer syd for Afandou på østkysten af Rhodos. Stort set midt mellem Rhodos by og Lindos.

Kolymbia er mest kendt for sin flere kilometer lange eukalyptus allé fra hovedvejen og helt ned til kysten. Langs alléen ligger der masser af taverner, caféer, barer og butikker.

Kolymbia Rhodos

Kolymbia butikker

Vil du have en pause fra den livlige by, så er du tæt på bjergene og afslappende olivenlunde. Skal rejsen ikke kun gå til stranden, så kan man se nærmere på dette flotte landskab på en lejet cykel. Der ligger mange store hoteller af høj kvalitet i Kolymbia, mange af dem er relativt nye.

Danske Bravo Tours har mange hoteller i Kolymbia på programmet.

Kolymbia strand

Strande ved Kolymbia
I området omkring Kolymbia ligger der tre udmærkede strande. Hovedstranden er en blanding af sand og grus. Der er caféer/restauranter ved stranden, ligesom der kan lejes solsenge og parasoller. Der tilbydes mange vandsportsaktiviteter, f.eks. vandski, jetski, vandcykel og kano.

De to andre strande i Kolymbia er mindre, men alligevel er der normalt bedre plads på dem. En af dem ligger endda ligger tæt på centrum og har en strandcafé.

Der er endnu flere populære strande i området, ikke mindst Agathi og Tsambika Beach. Sidstnævnte kan nås fra Kolymbia via en kort bådtur, det bør man prøve.

Kolymbia strand

Kolymbia stenstrand

Restauranter og natteliv
Der er mange spisesteder i Kolymbia, især langs eukalyptus alléen. Feriebyen byder bl.a. på flere fiskerestauranter og efter middagen kan aftenen tilbringes på en af de flotte udendørs caféer.
Med både barer og diskotek er nattelivet livligt uden at være vildt.

Kolymbia

Aktiviteter og seværdigheder
Kolymbia ligger midt mellem Rhodos by og Lindos, og begge steder er en anbefaling værd. Det er muligt at komme dertil med bus, men ellers er det muligt at leje en bil flere steder i Kolymbia.

Vil man gerne prøve en anderledes strandoplevelse, så går der båd til stranden Tsambika fra Kolymbia.

Kolymbia kort
Bevæges kortet lidt mod syd ses den flottes strand Tsambika.