Kolymbia

Hvor skal vi bo på Rhodos?

Har I Rhodos i tankerne til jeres næste ferie? Men er usikre på, hvor på Rhodos I skal bo? Det skal vi nok hjælpe jer videre med, og I kommer ikke til at fortryde en ferie på Rhodos. Det er på alle måder en fantastisk ferieø.

Rhodos har et godt udvalg af feriebyer, og vi vil her udpege de bedste feriebyer til familieferie med børn, den romantiske parferie og en storbyferie i Rhodos by. Vi anbefaler også det bedste hotel på Rhodos til en aktiv ferie, se nederst på siden.

Faliraki Rhodos

Faliraki, nordlig bydel

Bedste ferieby på Rhodos til børnefamilier
Rhodos har mange feriebyer, der er gode for børnefamilier. Feriebyerne har forskellige kvaliteter, men alt i alt er det Faliraki på østkysten, der er den bedste ferieby for børnefamilier. Faliraki har en lang børnevenlig strand med fint sand og lavt vand, og så ligger Grækenlands største vandland i den nordlige del af byen. Det er også i Falirakis nordlige del, at de største og mest familievenlige hoteller ligger. Her er det ultimative familiehotel Amada Colossos, som er et stort og moderne all inclusive hotel. Det ligger ved stranden, har egen vandpark med flere vandrutsjebaner og får meget flotte anmeldelser af gæsterne.

Lindos Akropolis

Lindos by og Akropolis

Feriebyer til romantisk parferie
Lindos er med sine hyggelige snævre stræder, hvidkalkede huse og mange vægmalerier den flotteste by på Rhodos. Hævet over byen ligger det store forsvarsværk Lindos Akropolis, der tidligere beskyttede byen mod angreb. Lindos er en dejlig by at bo i nærheden af, og det er lige præcis hvad man gør på det 5-stjernede voksenhotel Lindos Blu, der har en spektakulær havudsigt fra poolen, gode restauranter og en romantisk atmosfære. Fra hotellet er der kun 100 meter til stranden i Vlycha.

Kolymbia er en forholdsvis ny og moderne ferieby. Byen er kendt for sin hovedgade, Eucalyptus Street, med hundredvis af flotte eukalyptustræer. Byen har mange restauranter, caféer og dejlige sandstrande. Tæt på både strand og centrum ligger det vidunderlige voksenhotel Kolymbia Bay Art Hotel. Hotellet har et poolområde med ekstra brede loungesofaer og en fantastisk poolbar. Hotellet har sin egen gode restaurant, og her er det muligt at få et mini-kursus i græsk madlavning og smage på vine med hotellets sommelier.

Akti Kanari strand

Akti Kanari strand, Rhodos by

Storbyferie i Rhodos by
Rhodos by er ikke en storby i klassisk forstand, men byen har mange facetter, som giver en god storby-feeling. Der er mange muligheder for shopping, gode restauranter, et kasino og flotte bystrande på begge sider af byen. Hertil kommer så den gamle bydel, der er en af Europas bedst bevarede middelalderbyer med en labyrint af smalle stræder, små torve og flotte historiske bygninger. Til en parferie i Rhodos by anbefaler vi det 4-stjernede voksenhotel Rhodos Horizon City. Hotellet ligger centralt, har et dejligt poolområde og så er gæsternes vurderinger exceptionelt høje.

Er børnene med på storbyferien, så er Mitsis Grand Hotel et meget familievenligt hotel lige ved stranden. Hotellet har et stort poolområde, flere gode restauranter og mange aktiviteter.

Afandou strand Rhodos

Bedste hotel på Rhodos til en aktiv ferie
På østkysten af Rhodos, tæt på den dejlige ferieby Kolymbia, ligger det 4-stjernede sportshotel Levante – powered by Playitas. Hotellet har et stort udvalg af sports- og træningsmuligheder, kæmpe poolområde og direkte adgang til den 4 km lange strand Afandou. Hotellet har bl.a. seks tennisbaner, to padelbaner, veludstyret fitnesscenter, yoga, mange former for holdtræning og et veludstyret cykelcenter med mountainbikes og landevejscykler samt daglige guidede cykelture. Se endnu mere via linket til hotellet.