• Faliraki water park

  • Kamikaze free fall

  • Stingray

  • Lazy river

  • Faliraki water park

  • Faliraki water park

  • Faliraki water park

  • Faliraki water park

  • Faliraki water park

Faliraki Water Park

Faliraki Water Park ligger som navnet antyder tæt på feriebyen Faliraki. Det er det eneste vandland på Rhodos, og det største vandland i Grækenland.

Faliraki Water Park er næsten med garanti en sjov oplevelse for hele familien. Der er nemlig vandrutsjebaner og andre aktiviteter for både børn og voksne, uanset hvor modig man er.

Faliraki vandrutsjebane

De mest udfordrende vandrutsjebaner er markeret med en rød trekant, som for eksempel ‘Kamikaze’ og ‘Free Fall’. De næste kategorier er orange og gule, og disse tør de fleste gæster prøve. Det er blandt andet ‘Giant Slides’, ‘Rafting Slides’, ‘Sting Ray’ og ‘Head First Mat Racers’. I sidstnævnte kan hele familien dyste med hinanden side om side – det gør det ekstra sjovt!

Mat racers

For dem som vil endnu længere ned i tempo, så kan en tur i ‘Lazy River’ anbefales. Her flyder man rundt på en kunstig flod i en kæmpe badering. Det er naturligvis også muligt bare at lægge ved poolen og nyde solen. Solsengene er til fri afbenyttelse, når entréen er betalt, og der er rigeligt af dem.

For børnene er der et stort særskilt område. Her kan de boltre sig i swimmingpoolen med piratskib, køre på de små vandrutsjebaner, hoppe og klatre på en kæmpe hoppepude. Det er et stort hit at løbe ind under den store spand, som vipper mere end 1000 liter vand ud hvert tiende minut.

Faliraki water park

Når sulten melder sig, er det muligt at købe hamburgere, sandwichs, pizza, gyros, souvlaki m.m. i et af de mange cafeterier i Faliraki Water Park. Der er endda også et lille supermarked.

For de som ikke bor i nærheden, går der gratis busser direkte til vandlandet. Den ene bus kører fra Rhodos by, mens den anden bus kører fra feriebyerne Kiotari, Lindos, Pefkos og Kolymbia.

Se mere information om åbningstider og priser på Faliraki Water Parks officielle website.

Faliraki Water Park kort
Vandlandet ligger i den nordlige del af Faliraki. Mange af de store flotte familiehoteller ligger i gå-afstand. Se Apollos mange familiehoteller i Faliraki, flere af dem tæt på vandlandet.